BEREDSKABSFORBUNDETS MUSIKKORPS

Først i 1970’erne blev Beredskabsforbundets Musikkorps (dengang Civilforsvarets Tambourkorps) etableret på Sjælland. Efter et par år flyttede korpset til det jyske, hvor Horsens blev hjemstedet, og de første år bestod korpset alene af trommer og fløjter. Senere kom der signalhorn til, men det viste sig hurtigt, at der var efterspørgsel efter et orkester, hvorfor Beredskabsforbundets Musikkorps i dag med stolthed kan underholde med såvel trommer og fløjter samt et stort orkester med alle former for blæseinstrumenter.

Musikkorpset spiller til mange forskellige typer af arrangementer – spændende fra et par fløjter og trommer, som åbner f.eks. en fugleskydning, til ugelange arrangementer f.eks. ved 4 dages-marchen i Nijmegen i Holland. Intet arrangement er for stort eller lille til, at vi gerne drager af sted og giver vores bidrag til underholdningen.

Har du lyst til at være med?
Musikkorpset har i dag mere end 40 medlemmer, som er bosat over hele landet. Tambourer træner 1 gang ugenligt, og orkesteret samles hver 4. uge. Derudover arrangeres regelmæssigt træninger om søndagen, således at de af vores medlemmer, der er bosiddende uden for Horsens, har mulighed for at deltage i fællestræningen. Endelig er der hvert år 1-2 træningssamlinger, som strækker sig over en hel weekend. Musikkorpsets træning foregår som regel i Horsens. Musikkorpset er altid interesseret i tilgang af nye medlemmer, så har du lyst til at være med, er du meget velkommen til at henvende dig til formand Allan Hald, alhald-removethis@removethis too-stofanet.dk eller mobil 21 62 58 62.

Book os til dit arrangement
Musikkorpset har årligt ca. 15-20 arrangementer – en del arrangementer er årligt tilbagevendende – andre er nye, og korpset spiller også meget gerne til dit arrangement. Så har du brug for opmærksomhed til dit arrangement, vil en marchtur gennem din by med Musikkorpset i spidsen garanteret vække positiv opsigt, ligesom det er muligt at krydre dit arrangement med en standkoncert, hvor du måtte ønske det. Kontakt blot formand Allan Hald, som kan give dig vores favorable pris på netop dit arrangement.

Musikkorpset glæder sig til at høre fra dig – læs mere på www.detspillernu.dk.

Støt Beredskabsforbundets Musikkorps, når du tanker brændstof.

Selvom alle musikere er frivillige – på samme måde som alle andre frivillige I Beredskabet – koster det penge at drive et Musikkorps.

Beredskabsforbundets Musikkorps har derfor indgået en sponsoraftale med OK, som vi håber, at I vil støtte – uden at det koster jer en øre.
 
Sponsoraftalen går i korte træk ud på, at Musikkorpset tjener 6 øre pr. liter benzin og diesel, der bliver tanket på de OK-kort, der er tilknyttet sponsoraftalen.
 
Ud over de 6 øre pr. liter får Musikkorpset også en bonus på kr. 200,00 for de kort, der tanker over 500 liter inden for det første år, hvor de er tilknyttet aftalen.
 
Hvis du har et OK-kort i forvejen, kan du sende en mail til Katja Thorsø på kto-removethis@removethis too-ok.dk, som – udover at være musiker – også er markedskoordinator hos OK. Katja vil så sørge for, at dit kort bliver tilknyttet aftalen.
 
Husk at notere dit OK-kort nummer og Musikkorpsets sponsornummer, som er 559794, i mailen.
 
Du kan nøjes med at skrive de sidste 8 cifre af det 16-cifrede kortnummer, der står på forsiden af OK-kortet.
 
Hvis du ikke har et kort, kan du bestille et kort på www.ok.dk/bil/bestil/benzinkort-sponsor.
 
Musikkorpset har også tegnet en el-sponsoraftale, hvor Musikkorpset kan tjene 12 øre pr. liter, der bliver tanket, hvis man både har et OK-kort og får den frie el i husholdningen leveret fra OK.
 
Spred endelig budskabet til venner og familie, det er ikke kun frivillige i beredskabet, der kan tilknytte deres OK-kort til aftalen.

Vi takker på forhånd for støtten.

Med venlig hilsen
Beredskabsforbundets Musikkorps
Book os til dit arrangement

Kontaktinformation

Formand Allan Hald

E-mail: alhald-removethis@removethis too-stofanet.dk
Mobil: 21 62 58 62
Web: www.detspillernu.dk
Facebook: www.facebook.com/BeredskabsforbundetsMusikkorps

Book os til dit arrangement
Musikkorpset har årligt ca. 15-20 arrangementer – en del arrangementer er årligt tilbagevendende – andre er nye, og korpset spiller også meget gerne til dit arrangement. Så har du brug for opmærksomhed til dit arrangement, vil en marchtur gennem din by med Musikkorpset i spidsen garanteret vække positiv opsigt, ligesom det er muligt at krydre dit arrangement med en standkoncert, hvor du måtte ønske det.

Kontakt formand Allan Hald, som kan give dig vores favorable pris på netop dit arrangement.