Barak H1 i Frøslevlejren er absolut et besøg værd.

Udstillingen er bygget op som en vandring gennem redningsberedskabets historie og udvikling fra den spæde start og frem til i dag. Desuden er der en temaudstilling om de tyske flygtninge.

Udstillingen er blevet til i den nuværende form i tæt samarbejde mellem Beredskabsstyrelsen, Det kommunale Redningsberedskab, Beredskabsforbundet samt Fondsbestyrelsen for H1.

Alt arbejdet i udstillingen er frivilligt. I hele åbningsperioden er der frivillige kustoder fra det ganske land.

Der arbejdes konstant med at gøre udstillingen attraktiv for de besøgende. Der er nu indrettet en internetcafé og et bibliotek. Der er altså nu mulighed for at sætte sig ned og selv fordybe sig i forskellige emner. I tilknytning til udstillingen er der også en lille butik samt en café.

Barak H1s økonomiske grundlag er baseret på egenindtægt. Der er mulighed for at leje sig ind i kursusafdelingen enten som grupper eller enkeltpersoner for en meget rimelig betaling.

Kursusafdelingen råder over fire 6-mandsværelser med gode badeforhold, et godt udstyret køkken samt en stor stue til større arrangementer. Alt i alt et ideelt sted at leje sig ind, når man vil gå på opdagelse i Sønderjylland.

Priser
Det koster kr. 75,- per seng per nat og kr. 350,- per døgn for at låne mødelokalet. Henvendelse vedrørende overnatning skal ske til Ludvig Holländer tlf. 7447 4079 eller e-mail.

I Frøslevlejrens andre barakker finder man Frøslevlejrens eget museum, Dansk Røde Kors museum, Hjemmeværnsmuseet, FN museet og Amnesty International museet.

Støttemedlem
Man har mulighed for at blive støttemedlem for Barak H1. Det sker ved henvendelse til Ludvig Holländer tlf. 74 47 40 79. 

Adresse
Barak H1
Lejrvejen 103
Frøslevlejren
6330 Padborg
Telefon: 74 67 68 87
E-mail: h1-removethis@removethis too-bbsyd.dk
Web: Barak H1